Recenzja: A. Kondracka, Charakter prawny akcji, Temida 2, Białystok 1999. (Studia Prawnicze / The Legal Studies, 1999)
Recenzja monografii Agnieszki Kondrackiej Charakter prawny akcji, (Temida 2", Białystok 1999).