Pan prof. dr hab. Andrzej Bierć: [Professor Andrzej Bierć] (Studia Prawnicze / The Legal Studies, 2020)
W dniu 31 października 2020 r. nagle i niespodziewanie zmarł prof. dr hab. Andrzej Bierć, wieloletni redaktor naczelny „Studiów Prawniczych”. Publikacja zawiera wspomnienie o Profesorze wraz z wykazem Jego publikacji. On October 31, 2020, prof. dr hab. Andrzej Bierć, longtime editor-in-chief of "Studia Prawnicze" died suddenly and unexpectedly. The publication contains a mention of the Professor along with a list of his publications.