(untitled) (Studia Prawnicze / The Legal Studies, 2021)
Niniejsze opracowanie zostało pierwotnie opublikowane przez UstawieniaRoberta S. Summersa w „Cornell Law Review”, tom 60, 1974 r., „Cornell Law Review”. Tłumaczenie za zgodą. This work was originally published by UstawieniaRobert S. Summers in the „Cornell Law Review” vol. 60. Translated with permission.