(untitled) (Studia Prawnicze / The Legal Studies, 2023)
W zeszycie 1(131) tekst prof. dr hab. Renaty Szafarz Kultura prawna prawa europejskiego na tle traktatów Rady Europy kończy Wykaz traktatów rady Europy. Złośliwy chochlik komputerowy usunął początek spisu, co spowodowało, iż rozpoczyna się dopiero od 1963 roku (poz. 47). W tym numerze drukujemy uzupełnienie artykułu o brakujące strony. Za pomyłkę Autorkę oraz Czytelników serdecznie przepraszamy. In issue 1(131) a text by prof. dr hab. Renaty Szafarz Kultura prawna prawa europejskiego na tle traktatów Rady Europy [The legal culture of European law against the background of the Treaties of the Council of Europe] ends the List of Treaties of the Council of Europe. A malicious computer imp removed the beginning of the list, which cause that it only starts from 1963 (item 47). In this issue we publish a supplement to the article with the missing pages. We sincerely apologize to the author and readers for the error.