(untitled) (Studia Prawnicze / The Legal Studies, 2001)
Recenzja publikacji: Elżbieta Tomkiewicz, Limitowanie produkcji w ustawodawstwie rolnym Wspólnoty Europejskiej na przykładzie kwot mlecznych, Wydawnictwo Naukowe Scholar, Fundacja Promocji Prawa Europejskiego, Warszawa 2000.