Sprawozdanie z XXIII Konferencji Europejskiego Towarzystwa Kryminologicznego 6–9 września 2023 r. – Florencja (Włochy): Report of the 23rd Conference of the European Society of Criminology, September 6-9, 2023 - Florence (Italy) (Biuletyn Kryminologiczny, 2023)
Tekst stanowi sprawozdanie z XXIII Konferencji Europejskiego Towarzystwa Kryminologicznego, które odbyło się w dniach 6 – 9 września 2023 r. - Florencja (Włochy).The text is a report on the XXIII Conference of the European Society of Criminology, held September 6 – 9, 2023. - Florence (Italy)