(untitled) (Biuletyn Kryminologiczny, 2023)
Międzynarodowa konferencja naukowa w 75. rocznicę uchwalenia Konwencji w sprawie zapobiegania i karania zbrodni ludobójstwa pt. „Prawne i społeczne skutki zbrodni prawa międzynarodowego w Ukrainie” odbyła się w dniu 14 grudnia 2023 r. w Sali Senatu Pałacu Kazimierzowskiego Uniwersytetu Warszawskiego.