(untitled) (Biuletyn Kryminologiczny, 2023)
Tekst stanowi sprawozdanie z XXIII Konferencji Europejskiego Towarzystwa Kryminologicznego, które odbyło się w dniach 6 – 9 września 2023 r. - Florencja (Włochy). The text is a report on the XXIII Conference of the European Society of Criminology, held September 6 – 9, 2023. - Florence (Italy)