(untitled) (Biuletyn Kryminologiczny, 2023)
7 grudnia 2023 r. w Instytutu Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji Uniwersytetu Warszawskiego przy ul. Podchorążych 20, w sali im. prof. Czesława Czapówa, odbyła się Jubileuszowa Konferencja z okazji 25-lecia Kryminologicznego Koła Naukowego Uniwersytetu Warszawskiego.