(untitled) (Biuletyn Kryminologiczny, 2011)
Temat „Mediacja – zmiana sposobu myślenia prawników o sprawiedliwości” postawiono na konferencji Ministra Sprawiedliwości przy udziale Prokuratora Generalnego, Rzecznika Praw Obywatelskich, Rzecznika Praw Dziecka i Społecznej Rady ds. ADR przy Ministrze Sprawiedliwości z okazji Międzynarodowego Dnia Mediacji, pod tytułem „Mediacja – inna forma sprawiedliwości” w dniu 17 października 2012 r. w Warszawie.